Pa, eto, nek' mu je sa srećom i dalje...
Pa, eto, nek' mu je sa srećom i dalje...
Trudi se momak maximalno,uz trud ide i sreća.
Ne kažu džabe "audaces fortuna iuvat".
a jeste vidjeli ovo
![]()
sad mi koristi ono sto sam vjezbala otkako za se
znam:da mislima pobjedjujem svoja osjecanja.
ljubav ranije,sada strah.
ja sam vidio na slici i na televiziji....koliko znam to je bugati....mmmmmm
Aha. Veyron kabrio. Tj- platneni targa-top. Po meni smeće kao i običan veyron. Običo izdrkavanje, ne volim takva auta.
Poštujem,baš me interesuje šta je za tebe vrhunac automobilizma?![]()
Benz Patent Motor Wagen!?
Ne, ozbiljno, ne možemo mješati babe i žabe.
U kom smislu vrhunac?
Subjektivno - meni najdraži
Po ekonomičnosti
Najbolji "Superautomobil"
Ili šta?
Reci na koju "kategoriju" misliš, pa ću ti reći svoje mišljenje, šta je vrhunac u toj klasi.
ono recimo da imaš para kao blata a da možeš uzeti samo jedan automobil
Teško pitanje, mada znam šta bih rekao.
Mora li biti potpuo serijski ili mu mogu nešto raditi u okvirima normale, zadržavajući sličost "stock"-u?
e sad kad ja kažem ne mora baš potpuno biti serijski ti ćeš pitati mogu li mu motor promijenitiEto hajmo reć potpuno serijski?Pucaj.I bez podpitanja ,moliću
![]()
Ford taunus l - limuzina ipo
Pa, u biti, da, to sam mislio reći. hehe
Dakle, po meni, Mercedes - Benz W123. Konkretno, od serijskih mi je najdraži 123.220 model, dakle, 200 benzinac-fergazer druge serije 81-85 godine.
A, ako bih mogao malo mjenjati, evo šta radim:
Gola karoserija sa papirima - cca 500km
limarenje - 100-tinjak km (sam radim)
priprema, farbanje, 900 sufrblau lak, sve kao iz fabrike - 700-1000€ (može i manje)
Motor M111.947 od E230-16v Kompressora, 2.0 197ks, 7litara u gradu...hehe sa svim djelovima, sam stavim, 1000€ u super stanju
unutrasnjost i sve sitnice uzmi jos 1500€... I eto još savrđeniji, ali je i onaj 123.220 sam savršen...
Opa! ...a žensko! Čestitam.
Takav sam.
To mi je u duši i gotovo... Mogao bih uzeti i Veyrona, ako već čisto hipotetički pričamo, ali šta bi s njim, sem što bi mi klinci slidali kapice i komšija jebao sve po spisku, a ni ja ne bih bio sretan kao sa ovim gore.
Pa, svakom svoje...
Ja sam imao i 300D manual 5-brzinac i 300D Turbo automatik... Dobar je to auto, jedino mu ubrzanje i potrošnja nisu baš jača strana.
A i kad se sjetiš da ima preko 2 500 ccm, pa mu samo porez godišnje izađe 1 000KM, slediš se.
Nema računa...
volim auto koje vozim
2008 Passat 2.0T. Ide OK.
By all means let's be open-minded, but not so open-minded that our brains drop out.
-- Richard Dawkins (12 November 1996)
We're made of star stuff. We are a way for the cosmos to know itself. Carl Sagan