Uzeo bi monitor od 19" koji je dobar za gaming.
Ova 2 monitora su mi zapeli za oci
Samsung SyncMaster 953BW i
Samsung SyncMaster 933BW
Koji je bolji od ova 2 za gaming i ako imate jos kakav prijedlog.
Grafa je nvidia GTS250 512Mb DDR3
Uzeo bi monitor od 19" koji je dobar za gaming.
Ova 2 monitora su mi zapeli za oci
Samsung SyncMaster 953BW i
Samsung SyncMaster 933BW
Koji je bolji od ova 2 za gaming i ako imate jos kakav prijedlog.
Grafa je nvidia GTS250 512Mb DDR3
A koliko su para?
Znam ne pismen sam
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
Veoma slični modeli. Specifikacije su im veoma slične. Izgleda da je 933 malo noviji model, pa možda da taj uzmeš. Oba su dobra za igranje, i tvoje oko vjerovatno i neće primjetiti neku razliku. Možeš slobodno uzeti 933.
933BW ima bolji kontrast i meni osobno ljepse izgleda ali ima 5ms odziv za razliku od 953BW koji ima 2ms.Imal kakve razlike u 2ms i 5ms ?
Ma ne, i 955 ima 5 ms, ono 2 ms je samo za Grey to Grey. Marketing, ne obaziri se. Oko jedva može primjetiti tu razliku.
onda izgleda da je bolja opcija 933BW.
Ima veci kontrast i ljepsi izgledom
Evo i ja kontam da uskoro kupim novi monitor, pa bih molila za savjet.
Dakle, Samsung 2433Bw vs 2443Bw vs P2470H
Prva dva me privlace zato sto su 16:10. E sad prvi mi je ljepsi, drugi ima pivot postolje. Kolika je razlika u cijeni, da li se isplati i ima li jos neka razlika izmedju njih?
Onda me neki nagovaraju da uzmem P2470H jer ima HDMI, ali je 16:9. E sad koliko ceto meni u zivotu znaciti... Koja je razlika izmedju serija P50 i P70?
Dakle, preporuke, prijedlozi, savjeti... mene je vise glava zabolila. I da, nisam imala prilike raditi na 24'', pa ko ima zanima me da nije ipak prevelik, da li da uzmem malo manji?
Never argue with an idiot: first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience!
Uzmi taj P, nema veze što je 16:9.
Joj ti odgovora.... ja se ovoliko raspisa a on sam uzmi P. Jel imas neki drugi samsungov 16:10 za preporuciti? 16:9 su mi stvarno nesto bezze. I visina mi dosta znaci.
Never argue with an idiot: first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience!
Et' danas ipak uzela P. I like![]()
Naravno da je like. Jedan sam vidio uživo, čak. U kutiji.