Interesuje me ima li ko link ili zna gdje mogu naći zip fajl ( ali ne mora biti zip fajl) lektiru "Dnevnik Ane Frank"?
Treba mi hitno do srijede.![]()
Interesuje me ima li ko link ili zna gdje mogu naći zip fajl ( ali ne mora biti zip fajl) lektiru "Dnevnik Ane Frank"?
Treba mi hitno do srijede.![]()
Bolje izgubiti trenutak u zvotu, nego zivot u trenutku
Može na ćirilici. Nema problema, samo reci gdje mogu naći.
Ima u biblioteci....do sad si je mogao pet puta pročitati!
Ne mogu da ne reagujem.... Djeco čitajte lektire. Manite se "zipovanih lektira". Zaglupljujete nam naciju jer ste vi naša budućnost.... I opet podvlačim
čitajte...
To sam i ja znala bez tebe. Najlakše je reći: kupi knjigu. Mogla sam ja otići u prvu knjižaru da sam je htjela kupiti.Poruka od blentavi
tražila sam u 3 biblioteke. I nisam našla.Poruka od cat woman
Bi je pročitala nego nema knjige. A kad kažeš: "jer ste vi naša budućnost.... " imam osjećaj kao da ti je 100 godina.Poruka od Lord Vader
Blentavi, ipak hvala jer si se potrudio.![]()
Nije baŠ100, ali nisi ni daleko....Poruka od web wizard
![]()
![]()
![]()
Poruka od Lord Vader
respekt
ja sam uvijek bio lijen..u srednjoj je to posebno doslo do izrazaja
helem imao sam gadnu profesoricu bosanskog i prisilila me da procitam masu kapitalnih svjetskih djela..program gimnazije je bas gadan
kako mi je samo sada drago![]()
Sad si fakultetlija, zar ne? Tebi je lijepo sad te ne more te knjige i čitaš šta želiš.
Jednog dana nećeŠgledati na čitanje kao kaznu...Poruka od web wizard
sada sam na medicini i citam literaturu obima 500 do 1000 str. pa nemam ni sansu da citam sto pozelim..fakultet me je onepismenioPoruka od web wizard
vjeruj mi da je kasnije sve vise i vise obaveza i manje i manje vremena za vlastiti izbor i uzitak
a knjige svjetskog glasa definitivno daju uzitak novih (sa)znanja, mada nam nekada ne djeluju vrijedne
Lijep ti je ovaj diplomatski odgovor. Zaista, vjerujem da si u pravu. Sa svakom godinom što prolazi, život je sve teži i teži, a u kakvoj državi živimo ne vidim prosperitet za nas mlade. pročitala sam u novinama kako je EU "rekla" da je naš sistem obrazovanja pravo zeznut. Ja mislim da mi imamo najteže fakultete u Evropi, ali niko ne pika naš obrazovni sistem gdje god da se ode. Gledam ovu dijasporu, ode u Švedsku pa napravi robota koji oponaša ljude. Naš čovjek. Ja sam čula da u ratu kad su ljudi tj. djeca išli u Njemačku i tamo se upisivali u školu komotno su mogli "preskoćiti" razred.
Sigurno. Ja imam puno obaveza u školi pa nemam vremena da pročitam knjigu u rahatluku, bez frke.Poruka od Lord Vader
Želim se zahvaliti svima koji su se potrudili da nađu nešto o "Dnevniku Ane Frank". Pomoglo je koliko toliko. Sklepala se lektira.
fino, fino, pametni smo mi...nego...koliko djevojcica ima godina![]()
neka pedofilu...Poruka od Blahhh
mici se![]()
"If something's hard to do, then it's not worth doing."
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'never try'"
by H. Simpson
Jewish Kid: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate.
Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp.
Prije postavljanja glupih pitanja kliknite
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
samo sam mislio pomoci kroz instrukcije u okviru vecernje skole![]()
![]()
![]()
Poruka od Blahhh
I moramo biti pametni.![]()
Quote:
Originally Posted by Blahhh
fino, fino, pametni smo mi...nego...koliko djevojcica ima godina
Poruka od Leech
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pihhh otjeraste djevojcicu zeljnu znanja![]()
![]()
Pa ti bi mogao biti profesor kad voliŠpodučavati.
ma probao sam biti demonstrator na faxu pa poceo maltretirati studente pogotovo kad tupo gledaju u mene![]()
no sa curicama imam strpljenja![]()
jasno, radi velikog odziva detalje cemo na prajvat![]()
Dobro je da si mi rekao. Bude li neko zainteresovan preporučiću te.
Samo reci koja starosna dob![]()