molim za savjet ako neko zna.da mi pomogne...gdje se mogu naci kljucevi imali neka stranica ili vec.. posto nemam licencu a koristim kaspersky kao antivirus na comp(key code)...?hvala--kaspersky 2010
molim za savjet ako neko zna.da mi pomogne...gdje se mogu naci kljucevi imali neka stranica ili vec.. posto nemam licencu a koristim kaspersky kao antivirus na comp(key code)...?hvala--kaspersky 2010
27 KM u radnji.
a kako neki na net-u nalaze to
Kradu.
Ne znam. Znam da je nekad Kaspersky bio komplikovan sa licencama, pa pretpostavljam da je i danas. Zato ti kažem da je lakše kupiti, ako ti se već sviđa, jer stvarno nije skupo. Ili probaj NOD32. On se može lijepo ukrasti, a radi super.
je li zabranjeno u bosni koristiti ukradene programe ili dobiti ukradene license za programe ??
ne znam jer ne zivim u bih
ne postoji zakonsko rjesenje (nazalost), ali konkretno microsoft radi na tome, a osim toga postoji i organizacija koja se bavi piratstvom, samo nema nacina da ljude zaganja.
MS kad instaliras OS, prilikom aktivacije snimi MAC adresu, al u vezi toga za sad ne poduzima nista, barem ono sto mi znamo. Sigurno rade na tome da sprijece piratstvo, jer na tome gube milione dolara.
Sto se tice AV programa, ja sam na svom kompu koristio AVG. Posto mi je previse usporavao komp, presao sam na Aviru+Spyware terminator+ZoneAlarm. Za sad fercera sve super.
Zar je insan samo tijelo, a ne tijelo, razum i duša?
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
Sta je na forumu zabranjeno?![]()
Zar je insan samo tijelo, a ne tijelo, razum i duša?
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
naravno da je zabranjeno![]()
The woods are lovely,dark,and deep...And I have promises to keep,and miles to go............ before I sleep.
hhhhh pa sta da izbrisem?
za pochetak taj avatar jer chesh ban automatski dobit....trajni..a za taj link mozda samo 7 dana...muziku mozesh staviti..a ne i sl stvari
The woods are lovely,dark,and deep...And I have promises to keep,and miles to go............ before I sleep.
Pa jarane ako zelis nekome dati neke linkove za skidanje kljuceva koristi PM tako da nemas problema sa administracijom foruma, ja sam prije koristio Kasper ali kako sam morao svakih 20-30 dana traziti nove kljuceve presao sam na AVG koji ima licencu do 2018 godine i nema nikakvih problema.
Pozdrav Svedba.
Zaboravi na crack-ovanu verziju kaspersk-og jer nikad nece raditi kao ona sto je platis.Zadnjih mjeseci probleme na win XP OS-u jedino mi je mogao rijesiti Kaspersky 10 licenciran (pogledaj na eBay-u imas ih jeftinije nego u radnjama)
Ako koristis Win7 OS onda ti antivirus i netreba :-) To ti je politika Microsofta![]()
Znam ne pismen sam