Uredno uvijek. Navika.![]()
Jahoj,kad se ko drugi dosuče mog autića i vrati mi ga ja znam šta me čeka,a posebno kad ga moj stari vozi.....uh!!!!Tada obavezno ima ostataka slanih štapića! Eh tada nastupam ja;ospem paljbu i fatam se usisivača
Kako kad, uglavnom dam momcima sa praone kruga, pa onda ribaju da se zabave...
Usisam jednom nedeljno, nekad rijeđe, nekad češće, ponekad krpicom tablu, izvana kad je prljav ili kad je nešto zvanično, pa me sramota...
nema nista gore od auta koje je prljavo unutra i osjeti se na duhan...katastrofa...ja u svojoj limuzini nedam nikome da pusi...
Čestitam, cvjećko! Neka te dugo i dobro posluži.
GF, svaka čast. Tako se pazi auto. Samo ne pretjeruj s poliranjem, ošteti ćeš spoljni sloj laka.
Moje se auto pere onoliko često koliko se isprlja, pa bilo to tri puta u pet dana, bilo jednom mjesečno. MRZIM kad je prljavo, to je odraz nemara, i odvratno mi je kad neko auto ne održava bilo spolja bilo unutra. Kad je kišno i blatnjavo, skoro da trošim više tekućine za vjetrobrane nego benzina. I mene znaju u praonici, i po tome što je auto najčešće (za prosječne uvjete) gotovo čisto i kad dođe na pranje a i po tome što se ne mičem od njega dok ga peru pa ne mogu fušeritiI da, u mom autu nikad cigareta nije zapaljena a kako je u garaži, nemam problem sa ptičjim kakama i mačjim šapama.
Jbga,vazda unutra mora biti sterilno,s vana zavisi od meteoroloških uslova.
Znam da život ima početak i kraj,velika briga mi je kako kvalitetno popuniti ono između!
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
mora biti,ne bi bilo ok da jedna zena vozi prljavo auto![]()
Jbte,nikada nije bilo više nalepljeno nego danas,četiri dana puta po ovakvim prljavim cestama,pravo je u haosu.
Znam da život ima početak i kraj,velika briga mi je kako kvalitetno popuniti ono između!
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
pozdravv svima..
samo da upisem dva tri posta.
auto perem jednom sedmicno i unutra i vani, nekad vosak ako u praonici perem ali rijetko. polirajne svako ljeto i tzo je to.
Pošto je tema i o ulaganju u auto vidim da je Feter stručnjak,pitao bih ga samo da li se ovaj porez na auto plaća prilikom svakog produženja registracije.Moram ovih dana produžiti jednu registraciju pa me interesuje da li će me oderati za onih dodatnih 150KM.
pa svake godine je manje, jer je auto starije.
TAko da se nadas da ce ove godine bit oko 130 KM
:-)
Hvala ti,znači ipak se plaća.
Čini mi se da je umanjenje 5% godišnje, do maksimalnih 50% umanjenja, tako da se za sva auta od 10 i više godina jednako plaća.
Ako mislimo na istu stvar...
Vozim Audi a3 8p. Veoma mi je vazno da je auto cisto i uredno, navikao sam redovno cistiti... u nekih 10-ak dana jednom otprilike
Oho,Nerko direktno iz praonice pa uslikao.