Ovaj slucaj treba da sluzi kao primjer kakav je razbojnik i podlac Mustafa Ceric...sebe je poistovjetio sa islamom dok istovremeno podrzava najgoru ljudsku kanalizaciju od Radoncica do ovoga "ODZE" iz Bukovice...
ja vidjeh plachu ona djeca za njim..jel ono dnevnik bijashe?..jel ko gledo?..ja crnog humora jbte...
The woods are lovely,dark,and deep...And I have promises to keep,and miles to go............ before I sleep.
Nađo ja tebe Zeleni i na ovoj temi. Opet ti smeta odža Uso i Aso. Reci ljudima da ti više odgovara crvena boja od zelene.![]()
pola njih fakat ono gluma...vidjeh 3 sec i prebacih...jesmo seljachka tv sa seljachkim dnevnikom seljachke drzave...hay makar je smijeshno zalosno postalo...ne`bil potrajalo...samo nek se ne puca
The woods are lovely,dark,and deep...And I have promises to keep,and miles to go............ before I sleep.
@pumpkin
svaka pjesma ima prepis i otpjev...i suze koje su tu i one koje se ne vide...ima i Izet-a pedofila al nisu aktuelni jer ko biva jebesh textove aymo o aktuelnostima...tezini koja nas sputava i ukrashava..o njihovim maHanama i ljepotama....djechijim suzama i patetichnim gadovima...spominjanim majkama i opsovanim hajkama...nek nas je sramota sramotni kazu...i mene vrste u isti kosh..a ja mater svima volim...samo da ne ispadnem losh..vech ochit i realan...sramotom se obrachamo istoj..rekoh ja...i vazda chu...
Alejkumu selam! Nek te dragi ALLAH izvede na pravi put.
Prethodni post 23:35. Edit (23:36):
Napuštam temu!
Prethodni post 23:36. Edit (23:36):
Gadi mi se!
Jebe se Cericu on ce biti Član godine u IZ.
Kad' se sa cemsr haku, haku se Dravkapo haju!