jebeno nema sta,
doduse jest ga i ovaj potjero ko bog maglu a cesta
puna snijega i klizava, trebo je to imat ranije u vidu bas zbog ovakvih situacija
Možda je na zadnjem punica sjedila pa je onako navalio voziti...
Uh, nesto se vrlo slicno i meni dogodilo pre 12-13 godina. Vracam se Bubom sa Fruske Gore, pun auto ljudi (i moji samnom i komsije) mrak uveliko pao i nekih 20ak km od Indjije, na nekih 30 metara ispred sebe primetim traktor i prikolicu, neosvetljeno naravno. Trebalo je sa 80km/h zaustaviti. Srecom, zaustavih (TADA su mi kocnice bile dobre, za divno cudo). Ma mamu li mu njegovu
![]()
Livada, livada, sanjiva se budi...
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
sanjiva se budi...
meni je isto tako motokultivator jednom u magli ljetos, nocu. ni macije oci nazad cak nije imao a kamo li svjetla. sreca, nisam isao brzo i zakocio. jesam se napsovao tad hhhh
Ja tako volim ove frikove na cesti. Kad mi naleti, preteknem, stanem ispred pa i on mora statii onda mu se pošteno navrištim. Krenem od onoga :"Debilu, kod koga si ti polag'o"...a završim s "BIIIIIIIIIIIIP" (nije za javnost)
![]()
Observe the art of seduction. Watch, learn, and don't eat my cookie
Ovaj izgleda ne zna povremeo koristiti duga svjetla, a i ova kratka mu nisu za pohvalu.
Naletio jednom na Zmajev kombajn bez pozicionih svjetala, noc, krivina i odjednom se stvori. Kako sam stao, nemam pojma.![]()
a i ovaj je bgm pobrzo vozio za ovakav put)
Oba su idioti. Koji kurac ima snimati: "jaaao vidi što sam faca znam da vozim ravno, pun gas..."
ee upravo tako, a jos je snijeg, doduse kamionu nije zamjerit jer i sam znam da kod kamiona po danasnjoj kvaliteti sijalica zadnja svjetla ne traju dugo, nekad se znaju " stresti " pri manjoj vibraciji.... tako da treba biti oprezan
sta znas da je u bosni ovako vozio mogao je naletiti i na zaprezno vozilo ... pa kud onda
Upravo to, imao je više sreće nego pameti, a objavljivanje ovakvog snimka je krajnji pokazatelj bezobrazluka, i nadam se da je završio bar na "informativnom razgovoru", ako već ne "hlađenju".