Bliže se Božić i Nova godina. Dosta porodica za tu priliku kiti božićna drvca ili, kako to neki kažu, jelke...
Ja svoju još nisam do kraja osmislio i dekorisao pa prilažem snimak od prošle godine...
Kako izgleda vaša jelka ako je imate?
Bliže se Božić i Nova godina. Dosta porodica za tu priliku kiti božićna drvca ili, kako to neki kažu, jelke...
Ja svoju još nisam do kraja osmislio i dekorisao pa prilažem snimak od prošle godine...
Kako izgleda vaša jelka ako je imate?
Ja cu veceras kititi ako bude ne nesto licila izbacujem fotku![]()
Jel moram alkohola naredati isto kao i ti ili je to poklon djeda mrazu![]()
"Tri vjere jedna nacija"
Tekarumoshi
Ovdje sve vise doslo do izrazaja od jelke...Nego ove godine sumnjam da cu je kititi, nesto nisam posebno raspolozena za...nestao snjeg, pa mi i praznici bez njega prazni...
Kada budete gotovi,mozete ici...
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
ne kitim jelku. djeca porasla, unuci jos nisu prispjeli, a sa Djedom Mrazem sam na ti odavno, tako da Nova Godina kuca na vratima, a ja nista zeleno sem filadendrona u kuci nemam...![]()
Ja kitim sve što stignem kad zabijeli(ako) u decembru. Bude k' o u diskaću.
Jelku kitim dan- dva prije Nove, da mi ne dosadi. Paketić ne dobijem, ali se nađe tako neka dobra duša pa pokloni slovo ili notu ili naušnicu.. i tako.
Ali ih poklanjam, rado, radije.
Živio.![]()
I have a issues about my hair.
.........
Da bi mogli vidjeti linkove ili slike u potpisima Vaš post count mora biti 10 ili veći. Trenutno imate 0 postova.
contro
= bela lotta .........
ja imam negdje n atavanu bjelu jelkicu..mislim da ću je kititi dan prije Nove, tad me uvijek spuca neko praznično raspoloženje![]()
Observe the art of seduction. Watch, learn, and don't eat my cookie
Konacno se nadje vremena i za kicenje...
Visoka je svega 25cm
![]()
"Budi otvoren za sve promjene, ali nemoj izgubiti svoje vrijednosti"
Nesto su vam te jelke kratke ko februar...ima li sta vece...recesija ili???
Kad' se sa cemsr haku, haku se Dravkapo haju!
Nema to veze sa recesijom...nego je ova jelka taman za moje sobe, a evo jedna veeeeeeeeejjjikaa
![]()
"Budi otvoren za sve promjene, ali nemoj izgubiti svoje vrijednosti"
Ja cu to po starom dobrom obicaju...okitit cu je sutra na vece....Badnjak
A onda dobijete sliku![]()
Hengittäkää syvään....