+ Odgovor Na Temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikaz rezultata 41 do 50 od 50

Tema: Safet Sušić novi selektor BiH

Beduin TyKe's Avatar
    Član #
    1233
    Registrovan
    Oct 2006
    Spol
    Musko
    Hvala
    16
    Pohvaljen: 750 (340 Postova)

Uobičajeno

Dzeko danas postigao 2 pogotka u pobjedi Wolfsbugra od 4:1 protiv Bochuma.

Sa ukupnih 12 pogodaka ove sezone, izbio je na 3. mjesto najboljih strijelaca... isprd njega su samo Kuranyi i Kiessling sa po 13 pogodaka.
    SoA
    بدو

Dok krv tece u veni, radim da me se cijeni.

2. Sljedećih 2 korisnika se zahvalilo članu TyKe za ovaj post:
    Jesse (06-03-10), Scorpio (06-03-10)

Registrovani Član krosbgd's Avatar
    Član #
    7663
    Registrovan
    Sep 2008
    Spol
    Musko
    Hvala
    6
    Pohvaljen: 2 (2 Postova)

Uobičajeno

nee saaam safeeeteeee!!! eto,sad jos mozemo primit gol...

nekaD jahach,nekaD konJ Acura's Avatar
    Član #
    590
    Registrovan
    Apr 2006
    Spol
    Musko
    Hvala
    6,110
    Pohvaljen: 8,526 (3,070 Postova)

Uobičajeno

Safet Sushich,poznatiji kao "Pape" je trenutno najgori i ujedno i najjadniji moguchi izbor "izbiracha" i onih koji su mu dali mjesto selektra reprezentacije matichne mu(nam) drzave.........

taj chovjek kako je dosh`o... od 3 prijateljske(ev upravo penal za Njemce) on je 2 izgubio...nek je...to je sportski....al shto je igru unishtio i shminkerchicha Elvira "Harmonikasha" Baljicha za pomochnika nabio pred sebe nikako mi jasno nije.....neka turska relacija more bit bidne....
    Gledavshi utakmicu protiv Shvedske zakljuchih da je reprezentacija izgubila na karizmi..tj trchanju ako nishta..dok vech danas se neka fizichka sprema spominje od strane dotichnog....jebeni Džeko se forsira dugim loptama i gubi dah u 55 min dok isto vrli strijelac Vedad Ibishevich je najgori pojedinac...a kako i ne nebi kad igra shta mu se kaze,a ne kako bi treb`o.......
    uglavnom protiv Gane nisam ni gled`o utakmicu(ev opet penal...lol)

biche uzeli nas na penale...jadna mahalska pitarska papetova izvlakusha

elem

Protiv shkolovanih Shveda shkolovano primismo,,protiv naturilizovanih njemaca naravno izgubismo ...a prvo poluvrijeme domachin igro ko da je ograjs`o....vishe greshaka nego "Pape-tova" selekcija...nabij,izbij,fuli,ne-dodaj....bjezi od lopte

kako god

Shto prije se ovog nesposobnog kutarisat ako hochemo na evropsko.....u suprotnom sisajte ga Chiri intereshchiji koji vam se smije....a sumnjam da bi i ovaj Amar Osim vodio ovu reprezentaciju....koja privatni "tal" sa Legeom ima dan danas jbte

/// chapman's Avatar
    Član #
    3888
    Registrovan
    Oct 2007
    Spol
    Musko
    Hvala
    4,210
    Pohvaljen: 10,565 (4,244 Postova)

Uobičajeno

Pa ranije kažeš za njega da je osvježenje. Al i ti možeš....
    Prvo poluvrijeme smo bili solidni, kasnije raspad. Kako su već svi znalački zaključili; nismo fizički ravni ovim jačim ekipama. Što je opet malo apsurdno jer dosta naših igrača igra u Europi. Hm? Al definitivno nema tečnosti u igri. Misimović je neprepoznatljiv, čak se i udebljo ako se ne varam. Ma svi su bili bezveze...
    Nama jednostavno fali kvalitetna odbrana, to nam je veći problem od selektora. Mada ne sumnjam da bi neki jači trener sa boljom vizijom i metodom rada postigao bolji uspjeh. Jer igrački naša reprezentacija nije loša uopšte.

A sad, da ne ispadnem hejter i da se kurčim al pogodio sam rezultat Materi sam reko, nakon što smo dali gol, da ćemo izgubiti sa 3-1 jer će poslije 75. minute naši igrači jednostavno popadati a Švabe su dosta dosta spremniji. Jedino minutu nisam pogodio. Ja rek'o 75. a bi 71.

Volim ja našu reprezentaciju al uvijek nam nešto fali. A ponajviše pozitivna atmosfera Htio to neko priznati ili ne, to je otišlo sa Ćirom.
    七 転 び 八 起 き

6. Sljedeći korisnik se zahvalio članu chapman za ovaj post:
    Vollmeise (03-06-10)

Član #
    590
    Registrovan
    Apr 2006
    Spol
    Musko
    Hvala
    6,110

Uobičajeno

jes bio osvjezenje u eri zute stampe,pljuvanja po chiri i nedostatcima pojedinaca...kao i rezultatom vrijednom spomena..baraz..jbte baraz...to mislih..ne na igre jer nije bilo igre tad

elem
    dosh`o je i bacio spiku....ko da Real vodi...pa i ja bi ga vodio

ovo je donji razred trenera koji nama ne treba...nema on pojma shta je moderan fudbal

ja bih ga otjer`o vecheras odmaK....

Njemci su imali 10 greshaka za prilike i poluprilike..u prvom....on djelovo nije...al jest njegov kolega koji ima jedva skupljenu reprezentaciju(nigdje Njemca ---Klose shpic jbte..ma mrsh) na poluvremenu i razbio njegovu taktiku koju nije ni promjenio,....neznam ustvari jel je i im`o

/// chapman's Avatar
    Član #
    3888
    Registrovan
    Oct 2007
    Spol
    Musko
    Hvala
    4,210
    Pohvaljen: 10,565 (4,244 Postova)

Uobičajeno

Citat Poruka od Acura Vidi Post
    iskreno..pape je osvjezenje...
    jes bio osvjezenje u eri zute stampe,pljuvanja po chiri i nedostatcima pojedinaca...
    七 転 び 八 起 き

Član #
    590
    Registrovan
    Apr 2006
    Spol
    Musko
    Hvala
    6,110

Uobičajeno

Citat Poruka od chapman Vidi Post
    stavi i datum posta i malo prelistaj tu shtampu u taj vakat..znam ja shta pricham, nemoj se pravit pametan da si skont`o

Registrovani Član maxy's Avatar
    Član #
    11209
    Registrovan
    Aug 2009
    Spol
    Musko
    Hvala
    476
    Pohvaljen: 836 (536 Postova)

Uobičajeno

jes bio osvjezenje u eri zute stampe,pljuvanja po chiri i nedostatcima pojedinaca...kao i rezultatom vrijednom spomena..baraz..jbte baraz...to mislih..ne na igre jer nije bilo igre tad

elem
    dosh`o je i bacio spiku....ko da Real vodi...pa i ja bi ga vodio

ovo je donji razred trenera koji nama ne treba...nema on pojma shta je moderan fudbal

ja bih ga otjer`o vecheras odmaK....

Njemci su imali 10 greshaka za prilike i poluprilike..u prvom....on djelovo nije...al jest njegov kolega koji ima jedva skupljenu reprezentaciju(nigdje Njemca ---Klose shpic jbte..ma mrsh) na poluvremenu i razbio njegovu taktiku koju nije ni promjenio,....neznam ustvari jel je i im`o
    Ma ona era sa Cirom je bila neka omaska, Ciro se nikako nije mogao uklopiti u nas prosijek, Pape je po mjeri bolji nam ne treba niti zasluzujemo.
    Ako nekog ljudi mrze, sigurno je dobar covjek!

11. Sljedeći korisnik se zahvalio članu maxy za ovaj post:
    Karl-Gustav 82 (04-06-10)

Član #
    590
    Registrovan
    Apr 2006
    Spol
    Musko
    Hvala
    6,110

Uobičajeno

teshko..ja bih da je to tako...ali teshko.....

sve mirishem da nije im`o shta pametnije radiT..a shto je i chinjenica...jeste
    The woods are lovely,dark,and deep...And I have promises to keep,and miles to go............ before I sleep.

slobodni strijelac RaniMraz's Avatar
    Član #
    2965
    Registrovan
    Jun 2007
    Spol
    Musko
    Hvala
    234
    Pohvaljen: 550 (181 Postova)

Uobičajeno

Ako Pape ne pozove onog Senada Lulića iz Young Boys-a i time ne "riješi hronični problem lijevog beka" ozbiljno ću razmisliti o daljnjem praćenju reprezentacije...

Fakat mi nije jasno, sad sam gledao profil tog momka na transfermarktu, ima 24 godine, samo naše državljanstvo, ljevak je, pokriva kompletnu lijevu stranu, cijene ga na 900 000 eura, odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Totenhema - i tek nakon što ga vidimo na TV-u i to u utakmici Lige prvaka treba da nam se ponudi rješenje za lijevog beka? Pa rade li ti ljudi u savezu išta? I sam Sušić? Putuje li, traži li igrače? Il se sikira da se ne izblamiramo i protiv Luxemburga?

14. Sljedećih 2 korisnika se zahvalilo članu RaniMraz za ovaj post:
    Emko (18-08-10), nisam_losh (18-08-10)

+ Odgovor Na Temu

Pravila Postanja